Köszöntöm az újonnan érkezetteket!

Trónus vagyok. Te pedig feltehetőleg egy videóm megtekintése után feliratkoztál a Telegram csatornámra.

Először a legfontosabb. Ha szeretnél még további témákban videókat látni tőlünk, itt megtalálhatod az összeset, több tucat van:

TRÓNUS

Azért használjuk a Telegramot, mert fennállása óta eltelt években nem volt rá még példa, hogy cenzúrát alkalmazott volna, vagy törölt volna csatornát. Számos jobboldali szószóló talált már rajta menedéket szerte a világon. De a Telegramról és a cenzúráról bővebben itt beszélek:

Mint láthatod, saját videómegosztó platformunk is van. A Youtube kiátkozott, és egy fél életművet semmisített meg egyetlen gombnyomással. Számos anyagom már csak náluk volt elérhető, és még a videófájlokat sem voltak hajlandóak visszaszolgáltatni. Sokan ajánlják a Bitchute-ot, ahova lehet hamarosan fel is töltjük az anyagainkat, de mindenképp akartunk egy saját rendszert , ahonnan senki nem tilthat ki.

Magamról nem akarok túl sokat beszélni, mert hiszem, hogy a személy mellékes, és az üzenet a legfontosabb. „Truth before face”. De néhány információval azért szolgálhatok ebben a videóban.

Létezik egy zárt Telegram csoport is, mely az aktívabb, elszántabb követőket gyűjti. Ide csak a támogató tagjainkat engedjük be, és a rendezvényekre is csak a bent lévők kapnak meghívást. Igazán prémium minőségű a beszélgetés színvonala, és a társaság is.

Ezenfelül érdemes tudnod, hogy nem egyedül dolgozom, összefogtam a Testvériség nevű jobboldali csoportosulással, mert nagyon profik, és rengeteg segítséget nyújtanak, többek között a webfejlesztésben. Nekik-nekünk van egy abszolút zártkörű közösségi oldalunk is, a UNITY, ami hamarosan megnyílik azoknak, akik anyagilag is hajlandóak támogatni a csatornát és a mozgalmat.

Ezen az oldalon számtalan extra tartalom lesz elérhető: podcast adások, videó kurzusok politikában, harcászatban, túlélésben, és további témákban; zártkörű programok, előadások; publicisztikák, és így tovább.

Az egész tevékenységünket saját vagyonból, illetve nagylelkű támogatóink által végezzük. Ha szeretnél te is támogatni minket, nézd meg ezt a videót.

Köszönöm, ha végigolvastad. Tarts velem ezen a hosszú úton, és mentsük meg közösen a civilizációnkat.