TÁMOGATÓI TAGSÁG – Miért és hogyan?

Szerző: Oberon

Azért kapod ezt a leírást, mert érdeklődsz a támogatói tagság iránt! Ennek nagyon örülünk, Isten hozott nagyszerű közösségünkben!

Kérlek figyelmesen járj el, mindent megtalálsz ebben a leírásban, amire szükséged lehet! Az első testvériségi megbízásod az lesz, hogy lehetőleg a segítségem nélkül végezd el a teendőket. Ezzel nagy terhet veszel le a vállamról, ugyanis van, hogy naponta több órát kell chatelgetnem az érdeklődőkkel. Köszönöm szépen!

Elöljáróban annyit, hogy elfogadunk készpénzt, Bitcoint, bármilyen coint, PayPal-t, és banki tranzakciót. Valamint elfogadunk kevesebbet, és többet is, mint a javasolt tagdíj, de a támogatói csomagot csak a javasolt díjért cserébe tudjuk kiküldeni.

MIÉRT LEGYEK TÁMOGATÓ?

A támogatói tagság előfeltétele, hogy pénzzel szeretnéd segíteni a munkánkat.* Sok szervezet csak annyit mond – kösz! – vagy annyit sem. Mi nem szerettünk volna így eljárni, ezért nagyon sok mindent ajándékozunk támogatóinknak. Ugyanakkor ezek ajándékok! Ugyanis magánszemély adományozása magánszemély számára adómentes! Árusított szolgáltatás viszont nem. Tehát te Trónus számára ajándékozol! Mi pedig neked.

  • ALAPKÉPZÉS KÖNYV: Szervezetünk politikai nézeteit, szerveződési elveit, alapvető szabályait, és általános stratégiáját hordozó könyvecske. Exkluzív, csak a támogatóinknak szóló kézikönyv, ami nélkülözhetetlen tudást tartalmaz ahhoz, hogy hatékony mozgalmárok lehessünk, a mozgalom pedig sikeres.
    Puha fedeles, 140 oldal, sorszámozott, 15×10 cm
  • TAGSÁGI IGAZOLVÁNY: Igazolás arról, hogy a tagságod rendezve van, valamint tartalmaz minden fontos szervezeti adatot, beosztást, rendfokozatot. Ezzel, és csak ezzel tudsz a zártkörű rendezvényeinkre belépni.
  • MATRICÁK: Trónus csatornáját népszerűsítő matricák, melyeket mindenhova kihelyezve figyelmet terelhetünk a filmekre, és a tevékenységünkre.
  • TRÓNUS 2 Telegram csatorna: Trónus második csatornája, amit csak a támogatóknak indított. Werkfotók, személyes megjegyzések, szervezeti hírek, bónusz tartalmak.
  • UNITY felhasználó: A Unity a mozgalmi nyilvántartásunk gerince. Felhasználóval bírni ott kulcsfontosságú, hogy hozzáférj a nyilvánosság számára nem látható videókhoz, podcast adásokhoz, zártkörű eseményekre jelentkezhess, és így tovább. Itt tartjuk nyilván azt is, hogy kinek mennyi dominiuma van, illetve, hogy milyen beosztásban, rendfokozatban szolgál. Itt tudsz segítséget is kérni bajtársaktól.
  • TESTVÉRISÉG hálózat: Támogatóink bekerülnek abba a hálózatba, ami egymás megsegítéséről szól. Tagjaink segítséget kérhetnek a fordítástól a szállásnyújtáson át az életmentésig bármiben. De tudnod kell, hogy annyit tudsz csak kivenni, amennyit beletettél a közösbe. Mi csak a lehetőséget tudjuk felkínálni, a többi rajtad áll.
  • NEVED a támogatók listáján: A Trónus filmek végén választott nickneved, vagy a testvériségi anagrammád feltüntetésre kerül.

A támogatás javasolt összege egy évre szeptember 1-től következő év szeptember 1-ig 20.000 Ft. Tehát egy kerekített táblázat:

Szeptemberben, októberben 20.000 ft és 3 Đ kezdő egyenleget adunk
Novemberben, decemberben 17.000 ft, de csak 1.5 Đ kezdő egyenleget adunk
Januárban, februárban 14.000 ft de csak 0.5 Đ kezdő egyenleget adunk
Márciusban és áprilisban 11.000 ft és nem adunk kezdő egyenleget.

(Májustól már a töredék-évre nem adunk ki csomagokat, kivéve, ha támogatsz minket előre a következő szeptemberig. 5+20.000 ft)

Augusztusban pedig ha letelt a tagságod, újra fogjuk kérni a támogatásodat, és ha elégedett voltál, reméljük, hogy újra támogatni is fogsz minket. Friss támogatók az ALAPKÉPZÉS csomagot kapják, akik már azt megkapták korábban, azok minden évben más csomagra számíthatnak, friss könyvekkel.

HOGYAN LEGYEK TÁMOGATÓ?

Három dologra lesz szükség.

1.: Utald el a tagsági díjat ide:

10102770-75278500-01003008
Lugosi Gergely
Budapest Bank

Ha külföldről utalsz, akkor ezekre lesz szükséged:

NAME: Lugosi Gergely
SWIFT: BUDAHUHB
IBAN: HU45101027707527850001003008
ADDRESS Kazinczy ut 12.
CITY Tiszaujvaros
ZIP 3580

(hülye kérdések elkerülése érdekében elmondom, ez nem Trónus címe, de ne menj oda, ileltőleg kérjük bizalmasan kezeld az adatokat.)

MEGJEGYZÉSBEN ADD MEG AZT A NICKNEVET, AMIN TELEGRAMON SZEREPELSZ, VAGY VALAMI JELSZÓT.

A Bitcoin címünk: 15ZNKjhDgixzQ8pUoy4TEWVY9ZptuWhRDd
PayPal: [email protected]

2.: Keress a FOXPOST weboldalán egy olyan FOXPOST csomagautomatát, ami közel van hozzád.

3.: Küldd el nekem az igazolást az utalásról, vagy a szót, amit megadtál megjegyzésben, a csomagautomata helyét és nevét, valamint a telefonszámod, amin kiértesítenek, ha megjött a csomagod. Ebben a formátumban:

Megjegyzés: NácIgnácz
FOXPOST: Interspar Kispest Pláza, Gipsz Jakab utca 133
Tel: +36708888222

Ha nem életbevágó a további kérdés, javaslat, sztori, vagy bármi egyéb, akkor kérlek ne írj mást. Tartogasd valamelyik személyes rendezvényre, napi több tucat üzenetet kapunk jelenleg.

Ha mindez megtörtént, napokon belül beviszünk a rendszerbe és feladjuk a csomagod is.

Köszöntünk köztünk! Ha nem csak támogató akarsz lenni de aktivista is, a dolgod annyi, hogy dolgozol szakadatlan, és ha eljön az ideje, elő fogunk léptetni.

*Azt le kell szögeznünk, hogy a támogatási összegek szabad felhasználásának jogát maximálisan fenntartjuk. Amit ígérünk és garantálunk, azok a minőségi filmek, a hirdetések, a rendezvények, minőségi könyvek, a szerverek és webfelületek kezelése, a csoportok és webfelületek moderálása, egy szóval az egész infrastruktúra kezelése. Ezeket mi szakadatlanul csináltuk eddig és csinálni is fogjuk, méghozzá egyre jobban. Mindez csak azért áll itt, hogy minden utólagos konfliktust elkerüljünk.