A Testvériség

Ez egy titkos társaság a szó klasszikus értelmében. Nem fogsz rólunk anyagot találni sehol sem, és reményeink szerint nem is fognak sokan büszkélkedni neked azzal, hogy a tagjaink közé tartoznak. Mindez azért fontos, hogy ne a külsőségekkel légy elfoglalva, pontosabban ne azért érdeklődj utánunk, mert

  • …sokan vagyunk. Ahogy telnek az évek, egyre többen és többen leszünk. De nem szeretnénk olyan embereket soraink között, akik kizárólag ezért vannak velünk.
  • …befolyásosak vagyunk. Van már valamennyi befolyásunk, és igyekszünk növelni napról napra. De nem szeretnénk olyan embereket soraink között, akik kizárólag ezért vannak velünk.
  • …sikeresek vagyunk. Elérjük kitűzött céljainkat, bármily kemény is az út odáig. De nem szeretnénk olyan embereket soraink között, akik kizárólag ezért vannak velünk.

Sokkal inkább olyan embereket keresünk, akik ténylegesen és véglegesen megcsömörlöttek a társadalom hiányától. Attól, hogy nincs szövetség, nincs barátság, nincs közös nagy cél, és nincs összefogás. Csalódott és kiábrándult embereket keresünk, akik már biztosan tudják, hogy nekik valami más kell. Olyanokat keresünk akik azért érdeklődnek irántunk mert

  • …érdekli a rendszerünk. Feltételezi, és hiszi, hogy lehet olyan rendszert kidolgozni, ami az embereket becsületességre, közös munkára, és közös sikerekre vezeti rá, és szeretne egy ilyen rendszer felépítésében részt venni.
  • …érdekli egy teljesebb élet. Érzi és sejti, hogy a modern életből olyan értékeket vontak ki, amelyek mélyebb megtapasztalást, igazabb és teljesebb életet nyújthatnak, és szeretné ezeket megtalálni.
  • …úgy érzi, ő is elveszett bárány a farkasok között. Nem érti, és nem hajlandó elfogadni azt, hogy csak magára számíthat, vagy hogy szükségszerű mindenkin átgázolni a sikerhez vezető úton.

Továbbá azért is fontos a zártság, mert nem tegnap kezdtünk el szervezetépítéssel, illetve „veszélyes”, „tiltott” témákkal foglalkozni, és pontosan tudjuk, hogy vannak erők, akik, ha lehetőséget biztosítunk nekik, lejáratással, hazugságok terjesztésével, tagjaink megfélemlítésével, és hasonló módszerekkel próbálnának minket ellehetetleníteni. Mindannyiunk védelmében, és az Ügy jövőjének biztosítása érdekében vagyunk zártak, titkosak, és csendesek.

Altissima quaeque flumina minimo sono labuntur