Céljaink

Céljaink többrétegűek, és szerteágazóak. Egyszerre mindig csak a következő lépcsőfokra fókuszálunk, ugyanakkor mindig is volt, és mindig is lesz egy nagy kép, egy irány, ami felé haladhatunk, függetlenül attól, milyen messzire jutottunk már.

Több, mint egy évet vett igénybe a UNITY applikáció megtervezése és kifejlesztése, ahogyan a rendszert működtető belső szabályok kidolgozása is. Szerencsénkre olyan veteránokkal dolgozhatunk együtt, akik már több mint tíz éve közösségépítéssel foglalkoznak.

Aktuális célunk szervezetünk struktúrájának megszilárdítása, és egy fővárosi hídfőállás kiépítése. Szeretnénk alkalmas és lelkes személyekkel feltölteni a vezetőség foghíjas sorait, illetve szeretnénk egy pár tucat főnél sokkal népesebb felhasználói bázist kialakítani itt Budapesten.

Amennyiben sikerül az itteni emberek állandó szokásává tenni, hogy bízzanak és támaszkodjanak egymásra a mindennapi és a rendkívüli problémáikban egyaránt, valamint a bétateszt során felmerülő hiányosságokat kijavítottuk a rendszerben, úgy tovább indulunk, és egyesével hozunk létre provinciákat szerte az országban.

A legvégső cél… A legvégső cél mindössze annyi, hogy újra közösséggé, újra társadalommá, újra nemzetté tegyük azokat az individuumokat, akik részt vesznek a kisérletünkben. Megmutatni és bizonyítani, hogy létezhet tisztességes vezetés, léteznek becsületes emberek, igenis számíthatunk egymásra, hogyha van, aki törődjön a közösséggel, és helyes elvek alapján van megszervezve az együttműködés.

Szeretnénk legyőzni a rothadó aktuálpolitikát, és kivezetni az embereket a pártoknak nevezett hamis totemek imádatából. Szeretnénk változást, de soha nem párttal, sohasem szavazatokkal, sohasem mocskolódással és hazug kampányokkal.

Ahhoz, hogy győzzünk, nem kell sem párt, sem szavazás. Ha az emberek végül a testvériesség szellemében élnek, a győzelem a miénk. Az semmit nem számít, ki ül a Parlamentben ezek fényében.