Soros terv – vicc vagy valóság? I.

Legutolsó gyűlésünk után belémhasított az érzés, hogy nincs jól, hogy Soros György neve annyit jelent mindössze köreinkben, hogy a kormánypropaganda vicces kis ellenség-figurája. Ahogy az sincs jól, hogy ez a téma humorforrássá silányul, miközben mit tud bármelyikőtök erről az emberről? Mert igen, a kormányunk abszolút demagógikusan közelíti meg a kérdést, de ez mit is igazol? Semmit. Ha én mostantól minden találkozásunkkor azt hajtogatnám, hogy igyatok vizet, mert egészséges, akkor igen hamar ez válna közröhejjé. Pláne, ha plakáthelyeket vennék a városban, és mindenhol az lenne, hogy „VÍZ! IGYÁL VIZET!”, és én ott kaccsingatnék egy pohárral a képeken. Na de ez azt is jelentené akkor, hogy aki sikkes, trendi ellenálló, az többé nem iszik vizet? Hát ami azt illeti, sajnos ezt jelentené, de csak azért, mert az ember egy nagyon ostoba állatfaj. De azért értitek a példabeszédet. Attól, hogy naponta ötször elmondom, hogy a víz egészséges, még nem fog egészségtelenné válni.

Szóval beszéljünk Sorosról, és az ő terveiről.

Orbán és kormánya mindig olyan ügyek mentén tematizálja a közvéleményt, amelyekben igaza van. A migrációról szóló vita ilyen. Maga a kerítés felépítése a határon ilyen. És én ezt nem Orbán kampányának hatására mondom.

Ő két és fél éve még Közép-Európa legnagyobb mecsetét akarta felépíteni Budapesten, amikor Farkas Attila Márton barátom és én már arról beszéltünk, hogy az iszlám terjeszkedése és erőszakos intoleranciája Nyugat- és Észak-Európában milyen ijesztő mértéket ölt. Orbán akkoriban még Azerbajdzsánnal haverkodott, épp a baltás gyilkost menekítette haza az itteni igazságszolgáltatás elől, hogy azután otthon nemzeti hősként ünnepeljék.

Hozzáteszem: akkoriban a Jobbik meg a hazai nemzeti radikálisok is a hit és az erkölcs utolsó reménységét látták az iszlámban – szemben ugye a nyugati fertővel. Azután Orbán Viktor – nagyjából a migránsvonulással egyidőben – megijedt az iszlámtól. Megértette, milyen kihívással néz szembe Európa. Szóval: nem én értek egyet Orbánnal, hanem ő meg a stábja fogták fel, amit én meg a haverjaim már évek óta magyarázunk.

Azután ott a Soros-hálózattal vívott szabadságharca: nézzük csak, ki is ez a Soros György! Egy olyan figura, aki a Wall Street ideológiáját terjeszti, annak politikáját és érdekeit képviseli a létező összes eszközzel, beleértve a médiát is: ezt úgy hívják, hogy „a piac láthatatlan keze”. Soros György senkitől soha semmiféle felhatalmazást nem kapott, ugyanis nem szavazott rá senki. A vagyonát, amivel a befolyását érvényesíti, egy játékon nyerte, amit úgy hívnak, hogy tőzsdei spekuláció. Úgy is bánik a pénzével, mint aki nem megdolgozott érte, hanem nyereményként hullott az ölébe: ha utazik, az összes ruhadarabját helyben vásárolja, és összesen egyszer veszi fel.(…)

Tisztán kell látni, hogy ez a Soros-hálózat képezte ki Orbán Viktort és barátait is. A rendszerváltás során és után két terméke volt ennek a hálózatnak: az SZDSZ és a Fidesz. A különbség köztük annyi, hogy az SZDSZ 2010-ig, tehát a megszűnéséig a Soros-hálózatban maradt, míg a Fidesz 1995-ben kilépett belőle. A Soros-hálózat pedig azóta vadászik rá. Mára Orbán elég pénzes, a rendszere pedig elég erős lett ahhoz, hogy visszaüssön.(…)

Orbán egy kiugrott Soros-ügynök. A barátai is mind Soros-ügynökök voltak – most pedig a hálózattal szemben megindították az ellentámadást. Ugyanakkor volt olyan idő, amikor Orbán Viktor maga volt a Soros-terv. Mostanra lett elég hatalma, hogy ténylegesen tegyen valamit Soros György ellen, ugyanis pontosan tudja, hisz ő is be volt hálózva a networkbe nyakig, hogy kik az ellenségei, akikkel le kell számolnia. Ott van a CEU, ami egy nyilvánvaló célpont, illetve a 444.hu, aminek az egyik tulajdonosa maga Soros György. Nem valamiféle összeesküvés-elmélettel állunk itt szemben: pontosan lehet tudni, ki kinek az érdekeit képviseli. Tehát Orbán nem lidércek ellen harcol, hanem egy olyan világ ellen, amit belülről ismer. 

 

Puzsér Róbert (link)

Amit Puzsér mond, annyira nem légbőlkapott, hogy valójában köztudomású tény.

Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány pénzéből gründolt Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, 1989 szeptemberétől pedig az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta. Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen 1986–87-ben Szájer József, a Fidesz EP-képviselője. Németh Zsolt volt külügyi államtitkár 1988–89-ben ugyancsak ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony’s College-ban. (link)

Csakhogy a baloldaliak által emellé csatolt állítás, miszerint Orbánnak ezek után kutya kötelessége volna Sorosék hű alattvalójának lenni, az a hazugság. Ilyen erővel bárki, aki élt az előző rezsim lehetőségeivel, az örökké oda kell, hogy kösse magát, ami nyilvánvaló ökörség, hiszen a politikai öntudat éppen úgy alakul ki, hogy egyáltalán elkezdünk foglalkozni a dologgal, tanulunk, és így tovább, majd utána, ha van módunk, oldalt választunk. Napóleon a köztársaság gaz árulója, mert kikiáltotta a császárságot? Nem. Élt, létezett, sikereket ért el, mint a köztársaság hadvezére, mindeközben kialakult saját világnézete és elvei.

Én is otthagytam az Atilla Akadémiát egy év után, és szembefordultam velük. Miért? Mert kártékonynak tartottam a nézeteiket.

Orbán azt az ösztöndíjat használta fel, amit kivétel nélkül az összes korabeli politikus-palánta itthon. Az egyetlen irányba indult el, ami a rendszerváltás után éledező Magyarországon elérhető volt, hogyha valaki nemzetközi kapcsolatokra akart szert tenni. Mindez szép és jó… De komolyan, őszintén azt hisszük, hogy Soros felebaráti szeretetből, a testvériesség és humanizmus elveitől duzzadva szórja tele iskolákkal, ösztöndíjakkal és egyebekkel a világot?

Volna egy egyszerű kérdésem. Hogyha meg akarnál hódítani egy területet, egyrészt fegyverek nélkül, másrészt megszállás nélkül, akkor hogyan tennéd? Persze, megvásárolnád a befolyásos embereket. Igen. nem rossz elképzelés, de ez kevés. Tartós hatalmat akarunk, nem holmi pár évtizedig megvásárolt ál-lojalitást. Csinálj iskolát… és csinálj újságokat. Tematizáld a közbeszédet. Mondd meg te, hogy mit gondoljanak, hogyan gondolkodjanak, mire vágyjanak és mitől féljenek. Orbánék annak a politikusgenerációnak voltak a tagjai, akiket a neokon-neoliberális-globalista iskola szerint neveltek fel és ki. Úgy, ahogyan az SZDSZ is ilyen volt. A kezdetekkor a két párt identitása nem is tért el igazán. A különbség, hogy Orbánék az első kormányrakerülésük környékén legkésőbb elkezdtek ébredezni, elkezdett megtörni a kondicionálás. Jelenleg éppolyan demagóg módon, súlykolva nyomják a propagandát, mint ahogy a maszonok tették az előző évtizedekben. De hát tudják, hogy ez a hatékony, épp a maszonoktól tanulták…

Visszatérve Sorosra. Nem ő az egyetlen ilyen ún. „filantróp”… Számtalan ügynöke a Világkormánynak járja a világot és alapítja az újabb és újabb antialexandriákat, ahol a faji keveredés, a fehér faj felszámolása, a született és eredendő egyenlőség, a gender forradalom, és a többi világfaló téboly katonáit gyártják sorozatban, akik nem pénzért, hanem önhatalmúlag, ötödik hadoszlopként folyamatosan vívják Cion Bölcseinek háborúját, anélkül, hogy azoknak bármit tenniük kellene.

ha már a Bölcsek szóba kerültek! Íme, a 8. jegyzőkönyv egy része:

 

8. JEGYZŐKÖNYV 
A törvénykezési jogok kétértelmű alkalmazása. A szabadkőműves vezetőség adminisztrátorai. Különleges iskolák és legmagasabb fokú kiképzés. Közgazdászok és milliomosok. Akikre felelős beosztásokat bízunk a kormányban.

Mindazokkal a fegyverekkel, melyeket ellenfeleink használhatnának ellenünk, nekünk is el kell látnunk magunkat. A törvénykönyv kifejezéseinek legfinomabb árnyalataival és fogásaival is tisztában kell lennünk, hogy igazolhassuk magunkat, amikor majd ítéleteket kell mondanunk, melyek rendellenesen arcátlanoknak és igazságtalanoknak tűnhetnek fel, fontos ugyanis, hogy az ilyen döntéseket úgy tálaljuk, mintha legmagasztosabb erkölcsi elveket fejeznének ki, törvényes formába öntve. Vezetőségünknek körül kell vennie magát a civilizációnak mindama erőtényezőivel, melyek között majd működnie kell. Körül fogja venni magát közírókkal, gyakorlati jogászokkal, közigazgatási tisztviselőkkel, diplomatákkal és végül olyan személyekkel, akik szakiskoláinkban legmagasabb fokú különleges képzésben részesültek. Ezek a személyek ismerni fogják a társadalmi szerkezet valamennyi titkát, jártasak lesznek minden politikai ábécé és szókincs nyelvhasználatában; meg fogják ismertetni velük az emberi természet mélységeit, az emberi léleknek mindazokat az érzékeny húrjait, amelyeken majd játszaniuk kell. Ezek a húrok: a gójok lelki magatartása, törekvései, hibái, bűnös szenvedélyei és képességei, valamint az egyes osztályok és rendek sajátosságai. Felesleges megjegyezni, hogy a kormányhatalomnak e tehetséges segéderői, akikről beszélek, nem a gójok közül fognak kikerülni, akik közigazgatási tevékenységükben nem szoktak vesződni azzal, hogy törődjenek munkájuk céljával, és sohasem nézik, miért van arra szükség. A gójok tisztviselői elolvasás nélkül írnak alá papírokat és vagy pénzéhségből vagy becsvágyból szolgálnak. Körül fogjuk venni kormányunkat gazdasági szakemberek egész seregével. Ez is oka annak, hogy a közgazdaságtudomány a fő tantárgy abban az oktatásban, amelyben a zsidók részesülnek. Lesz körülöttünk ezen kívül hatalmas tömeg bankár, nagyiparos, nagytőkés és – ami a legfontosabb – milliomos, lényegében ugyanis minden pénz kérdése lesz. 

Soros György természetesen nem is ezen a néven született. A nevének nincsen történelmi múltja, háttere, története. Kitalált név, amit felvett, mert rejtőznie kellett a zsidó üldözések idején. Igen, természetesen Schwartz úr, mert ez a valódi neve, születési jogon, mindkét szülője irányából zsidó. Egész pontosan apja elvette saját unokahúgát, ahogyan az akkoriban divatos volt a zsidóknál. Hivatalos wikipédia oldaláról, mely biztos a barátai által van szerkesztve (de erre még visszatérünk), 3, azaz három kattintás eljutni a szabadkőművességig. Apja, Schwartz Tivadar, az I. Világháború során ismerkedett össze egy bizonyos Balkányi Pállal, aki megtanította neki az eszperantó nyelvet, innen pedig mindenféle ilyen-olyan nemzetközi szervezetek tisztviselője lett, ahogyan hitsorosainál (ha-ha) rendszeresen előfordul. Azt ki ne felejtsem, hogy az eszperantó az nem pusztán egy kultúrális érdekesség, nem csak egy kitalált nyelv, mint a tolkieni tünde nyelv. Az eszperantó a nemzetközi szabadkőművesség hivatalos titkos nyelve…

Azaz, Gyuri bácsi apja volt az, akit beszerveztek a maszonok, ő ezt már megörökölte. Azaz jómaga is született újvilágrend-katona, épp olyan, mint amilyeneket maga is gyártat az „iskoláiban”.

Emberünk tettei kiválóan vannak dokumentálva. Lényegében nincs titok afelől, hogy Soros mit akar, és miket tesz, vagy tett az elmúlt évtizedekben. Egyetemeinek oktatói és tananyagai hozzáférhetőek, akinek van gyomra nézze meg. Jegyzett tény, hogy személyesen töltögeti ki a csekkeket az amerikai Black Lives Matter nevezetű, a médiában ártatlan jogi aktivistáknak feltüntetett, a gyakorlatban rasszista gyújtogatókommandóként elhíresült terror-csoportnak. Nyíltan beleavatkozott megszámlálhatatlan ország belügyébe, mikor a (szigorúan baloldali) ellenzéki erőket akkora támogatásokkal látta el, melyekkel még a kormány sem konkurálhatott. Legborzalmasabb tette és lépése mégis talán az, hogy erőszakos etnikai hódítást indított el Európában. Azt akarja, és az a célja, hogy az arabok és a fehérek a kontinensen visszavonhatatlanul és orvosolhatatlanul keveredjenek össze, ezzel felszámolva az őseredeti népeket.

Összeesküvés elmélet? Kormánypropaganda? Ugyan már. A GEORGESOROS.COM megfelelő forrás lesz uraim?

Kategória: TVR ANYAGOK